SHIMANO NEXUS 7

Modern, tartós, nyúzható váltók a hetes Shimanók! Olcsó vezérlő elemek, beszerezhető alkatrészek jellemzik. Sok csereszabatos alkatrésze van a korábbi és új modellek között, tehető rá fék, levehető róla fék, lehet kontrás, de az is átalakítható féknélkülivé. Japán technika, azok nézik le, akik nem értenek hozzá!

Az összes, eddig megjelent Shimano Nexus 7 hétfokozatú agyváltó teljes felújítását és rendberakását vállalom! SG-7C vagy SG-7R kezdetű jelzéssel ellátott, kontrás vagy görgősfékes/féknélküli-kupakos váltót szívesen vállalom! Volt 250 db nexus hetesem minimum, ismerem az agyat!

A legújabb, C3000 jelölésű agyak bizonyos részével vannak gondok, a Shimano a problémát Ghost Shifting-nek nevezi, a tengelyegységet változatták meg, ezzel adódik a probléma. Garanciaidő lejárta után is van megoldás, hívj, ha C3000 agyad van, és ugrál bizonyos fokozatokban, annak ellenére, hogy jól van beállítva!

Teljes modellista miatt kattints a Munkáim menüpontra!

2 éve legalább nem volt a váltóhoz nyúlva? Benne van ismeretlen mennyiségű kilométer? Keress meg engem!

Alkatrész, kiegészítők, polírozás, szervizelés, csapágyfeljavítás, bowdencsere! Új és használt, de hibátlan kopó és egyéb alkatrészek! Nexus 7 bontó nálam!

Rendbetétel után minimum egy évig gondozásmentes a váltó! (beletekert kilométerektől függően, természetesen, de átlag napi használat mellett, 3-4000 km / év mennyiséggel számolva).

SHIMANO Rollerbrake görgősfékek rendbetétele gyári RollerBrake zsírral!

SHIMANO NEXUS 8

Bármilyen kialakítású és fékmegoldású Shimano Nexus 8 agy teljes karbantartását, javítását vállalom! SG-8R vagy SG-8C váltóval bizalommal fordulhat hozzám! 

Alfine 8 agyváltót is!