Ha egy agyváltóhoz vagy agydinamóhoz alkatrészt keresel, ezeken a módokon postázok: DPD, GLS, bizonyos esetekben FoxPost, ha van időm. Munkát előre utalás után, vagy utánvéttel küldök vissza. Eladó alkatrészt csak előre utalás után. Ha kerékpárboltod van, vagy szervized, utánvét vagy előre utalás is lehet.

Futárral küldök bármit. Csak dobozban. Legyen szó akármilyen kis alkatrészről. 

Apró, egyébként egyedi tételként beszerezhetetlen dolgokat keresel egy váltóhoz? Irj, és megbeszéljük. Rugó, golyóskosár, minden, ami kicsi és külön nem beszerezhető.

Ha kereket kell küldjek, pl. azért, mert személyesen veszem át a munkát, de visszafele postázni kell, akkor saját, egyedi méretre készített dobozaim vannak, amikben sérülésmentesen tudom küldeni vissza a kereket, kerekeket. A doboz ára 1500 Ft a postaktsg-en felül.

Ha te küldöd le a kereked, kerekeid, és a doboz keskeny vagy egyéb módon nem megfelelő, akkor is saját, stabil dobozban fogom visszaküldeni, mert így lehet megelőzni a sérüléseket, mert pl. kiszúrja a tengely a dobozod a keskenység miatt, továbbá a szállítás során megsérül más csomagja is, szóval emiatt vagy csomagold be rendesen a kereke(i)d, vagy utólag dobozktsg-et számolok fel. Köszönöm szépen.